Hvordan gå frem for å registrere turer

Turmålsregistrering
 Når du skal registrere turene kan du velge mellom to alternativer: Via app eller nettside.

Turmålsregistrering med appen:
 Brukernavnet vil alltid være ditt mobilnummer, du kan ikke selv velge dette.
 Passordet ditt får du først tilsendt pr. SMS, men du kan selv endre dette i appen etterpå.
1. Last ned appen TI PÅ TOPP. Denne finner du på App Store (iPhone) og Google Play (Android) - se bildet av appen nedenfor
2. Klikk på OPPRETT BRUKER og følg anvisningene.
3. Du er nå registrert som deltaker i Ti på topp i Senja kommune og kan sjekke inn på turmål med appen.

Noen nyttige tips når du bruker appen
 Vi anbefaler at du åpner appen mens du har god internettdekning, gjerne før du drar hjemmefra eller starter turen. Når du ankommer turmålet må du sjekke inn via appen (grønn knapp) og du får registrert 1 tur. Hvis du på forhånd har "åpnet" et turmål før du begynner å gå, og turmålet befinner seg i et område uten dekning, kan du fremdeles sjekke inn. Du får da en melding om at turen er registrert men ikke rapportert inn enda. Når appen åpnes igjen i et område med internettdekning, blir turen registrert. Om du ikke får opp innsjekkingen på selve turmålet kan det ofte løses ved å bevege seg litt frem og tilbake ved turmålet. Har lagt opp en radius på 100 meter rundt selve turmålet da GPS’ene i mobilene har litt ulik nøyaktighet. 

Turmålskoden kan også registreres via appen gjennom å velge ‘Min side’ i menyen opp til venstre. I menyen kan du også velge ‘Nettside’ og komme til Ti på Topp-nettsiden.

Turmålsregistrering via Ti på Topp-nettsiden:
 
Velg ‘Påmelding’ under menyen øverst på siden og deretter 'Alternativt kan du klikke her om du foretrekker å melde deg på via nettsiden vår' for å registrere deg som deltaker. Når du har registrert deg som deltaker benytter du menyvalget ‘Min side’ oppe til høyre på denne siden for å registrere turer ved hjelp av turmålskoden du finner på baksiden av turmålskiltet på turmålene.
 
Du kan registrere turene via appen til og med søndag 1. oktober.
Frist for etterregistrering av turene på Ti på Topp-nettsiden / appen er søndag 8. oktober 2023